Despre noi

TETRAVISION vine cu o strategie specializata, sustinuta de produse top; fie ca ne referim la inchirierea echipamentelor pentru o gama variata de evenimente (corporate, private sau artistice) si implicit prin organizarea acestora, pornind de la o idee, transformata ulterior intr-un adevarat concept de eveniment.

Ne angajam in coordonarea tuturor aspectelor legate de un eveniment, pornind de la planificarea temei, ce evolueaza o data prin instrumentele folosite, si mai apoi prin eficienta lor, cu detaliile unui plan bine structurat. Totodata ne putem adapta necesitatilor clientilor nostri prin reactii rapide, intuitive si eficiente, sustinand astfel un nivel de performanta asteptat.

Echipa Tetravision se bucura de sustinerea unui echipament tehnic si logistic, ce asigura necesarul organizarii unui eveniment: scenotehnica, sisteme de lumini si sonorizare, video-proiectie, etc... . Functie de evenimentul dorit, pe langa implementarea tehnica esentiala, putem oferi clientilor nostri si consultanta specializata in management artistic.

Aducem in atentia dvs. un portofoliu impresionant de artisti si staruri din showbizz, ce pot imbraca structura evenimentului, prin programe speciale, potrivite solicitarilor: muzica, dans, actorie; elemente ce se vor transforma cu siguranta intr-o experienta notabila.